Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

EL PAISANO, Dominio de Tares, Bierzo 13% 75cl

Spanien / Portugal En rødvin med en hvidvins sjæl? siges det om ?El Paisano? hos Dominio de Tares.
EL PAISANO, Dominio de Tares, Bierzo 13% 75cl
06309712235
PRIS DKK 139,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 208,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: 06309712235

Beskrivelse

El Paisano” (bondens vin) er opkaldt efter den vin, som man selv drak på gårdene i Bierzo i gamle dage, en let og læskende vin, man kunne nyde afkølet… Dominio de Tares’ udgave er sammensat af 85% Mencia, suppleret med rød- og hvidvinsdruerne Palomino Fino (ca. 10%), Garnacha (2%), Dona Blanca (2%) og Godello (1%). Druerne er hentet fra husets egne vinmarker i Bierzo Alto, fra både unge og ældre vinstokke i en højde af 700 m.o.h., på en undergrund af primært kalk og skiffer.

Druerne transporteres til kælderen i små kasser à 18 kg. Derefter gennemgår druerne en spontan gæring med deres egen gærkultur og uden brug af svovl. Efter en naturlig, lang malolaktisk gæring modnes vinen i 1-3 måneder på Bierzos traditionelle træfade ”cubetos”, med en omstikning hver måned. Aftapningen foregår efter en minimal filtrering og uden brug af pumper.

”En rødvin med en hvidvins sjæl” siges det om ”El Paisano” hos Dominio de Tares. Vinen har en lys, rubinrød farve. Duften er meget umiddelbar med dejlige aromaer af violer, ribs, fuglekirsebær og en smule lakrids. Smagen er ligeledes åben og frugtrig med karakter af røde bær samt et strejf af krydderurter. En uprætentiøs vin, lige til at nyde. Server den til et uhøjtideligt måltid med gode venner, til havefesten, skovturen – eller prøv den til fx stegt tunfisk. Serveres let afkølet.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System