Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

Quinta do Noval, Late Bottled Vintage Port Unfiltered, 70 cl 19,5%

Graham´s / Marthas / Div
Quinta do Noval, Late Bottled Vintage Port Unfiltered, 70 cl 19,5%
jok57871720
PRIS DKK 249,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 318,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: jok57871720

Beskrivelse

Quinta do Noval, Pinhão

Quinta do Novals navn blev første gang registreret i Tinglysningsdirektoratet i 1715. I dag ejes det af det franske forsikringsselskab AXA, som også ejer en lang række slotte i Bordeaux, bl.a. Château Pichon Longueville Baron. Quintaen er uden tvivl én af de mest berømte og kendte af alle quintaer i Douro dalen. Dette er ikke mindst på grund af parcellen, der giver den verdensberømte Quinta do Noval Nacional.

Quinta do Noval er for mange portvins entusiaster selve sjælen af portvin. Quinta do Noval er beliggende i hjertet af regionen ”Cima Corgo”, som er en af de tre regioner Douro dalen er delt op i. De to andre hedder Baixo Corgo og Douro Superior. Quinta do Noval ejer 210 hektar jord, hvoraf 145 hektar er beplantet med vinstokke. Fra de 145 hektar vinmarker, anlagt som et stort amfiteater, skuer man ned mod byen Pinhão og Douro floden.

I tidernes morgen blev portvinsfadene transporteret ned af floden i lange, smalle fladbundede både. Så tog jernbanen over og senere var det lastbiler, der i rekordfart nåede til havnebyen Villa Nova de Gaia. Portvinens rejse har dog i de senere år ændret sig markant. Ikke til forbrugeren, men fra quintaerne til Villa Nova de Gaia. Ny teknologi, nye bygninger, bedre isolering og aircondition har gjort, at portvinen nu ikke alene kan gæres, men også lagres og tappes på flaske på stedet. Quinta do Noval er unik i denne sammenhæng og den quinta, der først flyttede hele vinfremstillingen op i Douro dalen. Portvinene lagres i enorme kældre under vinmarkerne, og i det nye vineri blander man den nyeste teknik med århundrede gammel tradition. Presning af druerne foregår ved fodkraft i store kar, og alle vinene bliver derefter lagret på fade fra ca. 2 til 60 år, alt afhængigt af hvilken type det drejer sig om. En omhyggelig pleje og ligeså omhyggelig lagring bidrager til, at opnå den flotte kvalitet.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System