Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

Robert Mondavi Private Selection Pinot Noir 75 cl 13,5%

USA Robert Mondavi Winery Private Selection Pinot Noir er en imponerende vin, der leverer på alle fronter, og den er et fremragende valg for vinelskere,
Robert Mondavi Private Selection Pinot Noir 75 cl 13,5%
huv10828
PRIS DKK 189,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 258,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: huv10828

Beskrivelse

Robert Mondavi Winery Private Selection Pinot Noir

Siden grundlæggelsen i 1966 af amerikanske Robert Gerald Mondavi, en pioner inden for den californiske vinindustri, anerkendt som en af de mest indflydelsesrige figurer i branchen, har dette vinhus lavet en lang række exceptionelle vine i absolut verdensklasse, der ud over at slå konkurrerende europæiske mærker, også genoplivede Californiens vinindustri.

Robert Mondavi Winery er et yderst anerkendt navn inden for vinproduktion. Vingården, som ligger i Oakville-regionen i Napa Valley – en af de mest prestigefyldte vinproducerende regioner i verden, er blandt de 10 bedste vinmarker i verden og “Best Vineyard in North America” af worldsbestvineyards.com.

Deres Private Selection-serie er kendt for at tilbyde kvalitetsvine til en fair pris. En af deres fremragende vine er Robert Mondavi Winery Private Selection Pinot Noir, der er et spændende eksempel på deres håndværk og ekspertise.

Pinot Noir-druen er kendt for sin elegance og delikatesse, og denne vin skuffer bestemt ikke med sin dybde, kompleksitet og balance.

Druerne til denne vin kommer fra vinmarker på Central Coast i Californien, hvor langsom modning på vinstokken resulterer i kompleksitet og smagsdybde, dekadente aromaer af sorte kirsebær, brombær, vanilje, ristet eg og kaffe. Robert Mondavi Private Selection Cabernet Sauvignon er lagret på udvalgte fade af amerikansk og fransk eg, og fremstår moden og elegant med blide tanniner.

Den har en smuk rubinrød farve i glasset, der inviterer til at udforske dens aromaer og smagsnoter. Ved første indtryk byder den på friske og delikate aromaer af røde kirsebær, modne jordbær og subtile noter af vanilje.

Vinen har en velafbalanceret og kompleks smag, der skaber en behagelig oplevelse i munden. De røde frugtnoter dominerer smagspaletten, og der er en behagelig syre, der giver friskhed og liv til vinen. Der er også subtile undertoner af krydderier og en let røget karakter, der tilføjer dybde og kompleksitet til oplevelsen.

Et af de mest imponerende aspekter af denne Pinot Noir er dens silkebløde tekstur. Vinen har en let og elegant krop, der danser let på tungen og efterlader en behagelig eftersmag af røde frugter og krydderier. Den har også en passende tanninstruktur, der er integreret godt og ikke overvældende.

Robert Mondavi Winery Private Selection Pinot Noir er en alsidig vin, der kan nydes alene eller parres med forskellige retter. Den vil være en fremragende følgesvend til grillede laks, kyllingeretter, svamperisotto eller endda til en let charcuterie-platé. Den subtile kompleksitet og finesse gør den også til en oplagt vin til bare at nyde. Den kan i øvrigt med fordel sagtens gemmes i kælderen til videre udvikling i et par år.

Robert Mondavi Winery Private Selection Pinot Noir er en imponerende vin, der leverer på alle fronter, og den er et fremragende valg for vinelskere, der ønsker at opleve det bedste fra Californien.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System