Fri fragt over x.xxx,xx kr Kundeservice Hurtig levering over alt

CINSAULT SHORT LEFT Neil Ellis 2021 75 cl 14%

Sydafrika
CINSAULT SHORT LEFT Neil Ellis 2021 75 cl 14%
06508812135
PRIS DKK 129,00
Fragt: DKK 69,00 - Total inkl. fragt: DKK 198,00
Lagerstatus: På lager
Varenr: 06508812135

Beskrivelse

Western Cape

Western Cape er en regional vinappellation, som samler alle vindistrikter i det sydvestlige Sydafrika, dvs. Olifants River Valley og Coastal Region på vestkysten, Breede River Valley, Overberg på sydkysten og Klein Karoo mod øst. Appellationen bruges af vinproducenter, hvis de blander vine fra forskellige distrikter som fx Stellenbosch, Elgin eller Groenekloof.

Et så stort område byder på mange forskelle i jordbund, klima og landskab, alt efter vinmarkernes placering i dalene eller længere oppe på skråningerne i de bjergrige områder. Området producerer hvidvine lavet på blandt andet Chardonnay, Sauvignon Blanc og Riesling samt rosé- og rødvine lavet på Pinot Noir, Cabernet Sauvignon og Syrah mm. Det gælder for alle vine, at det er sammensætningen af vine med forskellige stilarter og druesorter, som giver helhedens harmoni, og producenten er derfor vigtig for vinene i Western Cape.

Neil Ellis

Neil Ellis Wines blev etableret i 1993 af to af Sydafrikas største vinpersonligheder, Neil Ellis og Hans Peter Schroder. Neil Ellis er nok den mest kendte vinmager i Sydafrika, og inden etableringen af sit eget firma havde han først været omkring den kooperative vinverden i KWV, og derefter ansvarlig for en af landets meste kendte historiske ejendomme, Groot Constantia Estate.

Ved starten i 1993 havde Neil Ellis Wines hjemme på ejendommen Oude Nektar i Jonkershoek nær Stellenbosch, men efterhånden som de to partnere løbende fik udvidet dyrkningsarealet til et par andre af Sydafrikas topdistrikter, blev pladsen efterhånden for trang på denne ejendom. Da Neil Ellis’ børn Warren, Charl og Margot desuden trådte ind i firmaet, som hhv. Chief Winemaker/Director, Commercial Director og Brand Manager, besluttede familien Ellis at afslutte samarbejdet med Hans Peter Schroder samt at bygge et nyt moderne vinhus ved Helshoogte Pass i udkanten af byen Stellenbosch.

I dag råder Neil Ellis Wines over vinmarker i Jonkershoek Valley, Groenekloof (nær Darling Hills på Sydafrikas kølige vestkyst), Elgin (som ofte kaldes for Sydafrikas Bourgogne) og i Piekenierskloof (i det sydlige Olifants River i Western Cape, hvor man finder nogle af de højest beliggende marker i Sydafrika). Denne diversitet er en af hemmelighederne bag den enestående harmoni mellem styrke og charme, man finder i vinene fra Neil Ellis, og som i dag frembringes under ledelse af sønnen Warren Ellis.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System